Zoek uw onroerend goed

€ 0

9 panden gevonden

NIEUW Immo Casteels
Ronse
€125 000
Immo Casteels 4
Immo Casteels 2
Immo Casteels 200 m2

WONING MET ZUIDELIJKGERICHTE TUIN EN ZONNEPANELEN GELEGEN NABIJ CENTRUM RONSE. TOTAAL OPPERVLAKTE PERCEEL 2A. DE WONING IS TE RENOVEREN/VERDER AF TE WERKEN.

NIEUW Immo Casteels
Ronse
€69 500
Immo Casteels 2
Immo Casteels 1
Immo Casteels 90 m2

WONING MET TUIN GELEGEN TE RONSE. NABIJ OPENBAAR VERVOER, SCHOLEN, WINKELS,… ZEER GOEDE LOCATIE!!! DE WONING IS TE RENOVEREN. Totaal oppervlakte perceel 3a 40ca.P- en G score: B.

Immo Casteels
Geraardsbergen
€80 000
Immo Casteels 3
Immo Casteels 1
Immo Casteels 108 m2

WONING GELEGEN CENTRUM GERAARDSBERGEN NABIJ OPENBAAR VERVOER, SCHOLEN, WINKELS,… DE WONING IS OP TE FRISSEN.

Immo Casteels
Geraardsbergen
€79 000
Immo Casteels 2
Immo Casteels 1
Immo Casteels 129 m2

TE RENOVEREN WONING GELEGEN TE VIANE (GERAARDSBERGEN). ZEER VEEL POTENTIEEL!!

Immo Casteels
Geraardsbergen
€120 000
Immo Casteels 3
Immo Casteels 1
Immo Casteels 95 m2

WONING GELEGEN CENTRUM GERAARDSBERGEN. NABIJ OPENBAAR VERVOER, WINKELS, SCHOLEN,… MOMENTEEL VERHUURD AAN €590/MAAND.

Immo Casteels
Geraardsbergen
€425 000
Immo Casteels 2
Immo Casteels 1
Immo Casteels 699 m2

ARCHITECTUUR WONING MET TUIN GELEGEN TE GERAARDSBERGEN. BOUWJAAR 1982. GEBOUWD DOOR ERKEND ARCHITECT JULIAAN LAMPENS. VOORZIEN VAN RUIME PARKING EN DUBBELE GARAGE. Gelegen nabij openbaar vervoer, scholen, winkels,…

Ronse
€50 000
Immo Casteels 5000 m2

WEIDE VAN 50A GELEGEN TE RONSE NAAST DE ZONING “KLEIN FRANKRIJK”. Makkelijk te bereiken via de straat. Zeer goede investering!!

Ronse
€100 000
Immo Casteels 10006 m2

WEIDE VAN 1HECTARE 6CA GELEGEN TE RONSE NAAST DE ZONING “KLEIN FRANKRIJK”. Makkelijk te bereiken via de straat. Zeer goede investering!!

Ronse
€30 000
Immo Casteels 5020 m2

INTERESSANT STUK LANDBOUWGROND GELEGEN TE RONSE OP 100M VAN ZONING KLEIN FRANKRIJK. IDEALE BELEGGING, TOEKOMSTGEWIJS! TOTAAL OPPERVLAKTE PERCEEL 50A 20CA.


enkele tevreden klanten

Een vastgoedmakelaar met verstand van zaken, heeft de juiste waarden. Hij zal er alles voor doen om zijn klanten tevreden te maken & ook te houden. Zeer veel succes met uw verdere carrière !!

Carine Van Den Berghe

Zeer dynamisch en altijd glimlachend, Raymond vouwt zich letterlijk in 4 om zijn klanten te helpen bij het zoeken naar hun droomwoning!

Cécile Ghyssens

De verkoop van een woning binnen de 48 uur top chrono! Bravo en danku meneer Casteels voor uw efficiëntie, de opvolging van het dossier en uw grote menselijke kwaliteiten. Zeker aan te bevelen zonder moderatie!

Christina Verdruye

Raymond is dynamisch, weet waar hij mee bezig is, transparant en is een man van zijn woord. Hij doet er alles toe om de wensen & eisen van zijn klanten te vervullen, zowel die van koper als verkoper. Dankzij hem hebben we de woning gevonden van onze dromen, dit na jarenlang op zoek te zijn geweest. Evenals is hij zeer efficiënt geweest bij de verkoop van onze woning, dit gebeurde op zeer korte tijd! Nogmaals bedankt

Gaëtan Tronche

Goede service en snelle afhandeling

Gino Casières

Raymond is zeer professioneel en erg dynamisch. Hij gaat tot het uiterste voor zijn klanten. Heel erg bedankt Raymond. Aarzel niet om een beroep te doen op zijn diensten !!!

Hugo Cambau

Top makelaar! Komt zijn afspraken na! Niks is hem teveel. Zet hem geen 100% maar 200% in voor zijn klanten! Zoals hem zouden ze allemaal mogen zijn! Raymond, als je zo verder gaat wordt je nog de Burgemeester van Ellezelles.

Jimmy Buffel

Een zeer bekwame , vlotte , toffe , vriendelijke makelaar ! Zeer goed bereikbaar , goede ondernemer , zeer helder en ook een zeer mooie draaiende zaak in de regio Pays de Collines , kent de streek als geen ander! ;) Een echte aanrader ! 100%!!

Paula Porfire

Zeer goede en professionele begeleiding. De makelaar nam zijn tijd om de woning te tonen, waar we gemerkt hebben dat hij het bezoek goed had voorbereid: hij kende de grotere en kleinere aandachtspunten die we als eventuele nieuwe eigenaar diende te weten. Immo Casteels heeft ons bezoek opgevolgd, hij wou graag weten wat we wouden spenderen en nam hiervoor contact met ons op zonder daarbij opdringerig te zijn. Ik kan me voorstellen dat een verkoper deze service ten zeerste weet te waarderen. Duidelijk aan te bevelen

Thomas DF

Bedankt aan Raymond en Melissa voor hun professionaliteit en efficiëntie bij de verkoop van ons huis. Goed verkocht in 4 weken, we zijn 100% tevreden

Karine Ghys

Een topbureau!! Bedankt aan Raymond en Melissa voor hun professionaliteit en al hun sympathie .... Ik raad hen zonder probleem aan ..

Etienne Toussaint

Zeer tevreden van de diensten van Immo Casteels. 24 uur tussen het aangaan van de overeenkomst en het tekenen van compromis verkoop!! 😳😳😳 Bij het eerste contact hadden we onmiddellijk een goed gevoel, maar nooit hadden we gedacht dat 24 uur later de verkoop reeds rond zou zijn. Immo Casteels pakt alles in handen, geen zorgen voor de klant, zo hoort een service te zijn. Bedankt Raymond!

Koen Van Daele

Heel leuk, zeer professioneel, snel team dat voor alles zorgt. Onberispelijke service, aan te bevelen. Sabrina Dehovre

Sabrina Dehovre

Het team luistert naar uw verzoeken met professionaliteit en reactievermogen! Dankjewel.

Stéphane Delfosse