Vind uw thuis

€ 0

18 panden gevonden

NIEUW
Lessines
€145 000

Ruime gerenoveerde woning gelegen centrum Lessines!! Nabij openbaar vervoer, winkels, scholen en op 5min van de autosnelweg!!

NIEUW
Lessines
€0

PRIJS ENKEL OP AANVRAAG. INTERESSANT PROJECTGROND VAN 24A 95CA GELEGEN CENTRUM LESSINES NAAST HET KANAAL!! MOGELIJKHEID MET WERKEN VAN RECHT VAN OPSTAL!!

NIEUW
Lessines
€215 000

RUIME HERENWONING MET 2 GARAGES EN TUIN GELEGEN NABIJ CENTRUM LESSINES. WESTELIJKE ORIENTATIE!!

Lessines
€100 000

WONING MET GARAGE EN ZICHT OP DE DENDER GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT CENTRUM LESSINES. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK K.I. €235!!

Lessines
€225 000

Opbrengsteigendom gelegen centrum Lessines bestaande uit 2 logementen en 1 handelsruimte. Totaal huuropbrengsten €1350/maand

Lessines
€325 000

Opbrengsteigendom gelegen centrum Lessines bestaande uit 3 logementen en 1 handelsruimte. Totaal huuropbrengsten €1875/maand

Lessines
€275 000

RECENTE VILLA IN PERFECTE STAAT MET AANGENAAM ZUIDELIJK GERICHT TERRAS EN GROTE TUIN GELEGEN TE LESSINES. Totaal oppervlakte perceel 17a 14ca!!

Lessines
€124 339

REEDS MEER DAN 26% VERKOCHT!! RESIDENTIE « CÔTÉ DENDRE » EEN UNIEK VASTGOEDPROJECT MET VERSCHILLENDE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN GELEGEN IN EEN EXCLUSIEF EN WARM KADER!! Gelegen naast het kanaal “de Dender’; met keuze tussen appartement met of zonder zicht op het kanaal!!

Lessines
€60 000

Te renoveren woning gelegen centrum Lessines, nabij scholen - winkels - openbaar vervoer.

Lessines
€60 000

Rijhuis centrum Lessines, ideaal als opbrengsteigendom of starterswoning, verder af te werken/te renoveren!!

Lessines
€125 000

PROJECTGROND VAN 53a 65ca GELEGEN TE OGY (tussen FLOBECQ EN LESSINES). Gelegen in woonzone met landelijk karakter (eerste 50m bebouwbaar)

Ogy
€125 000

PROJECTGROND VAN 53a 65ca GELEGEN TE OGY (tussen FLOBECQ EN LESSINES). Gelegen in woonzone met landelijk karakter (eerste 50m bebouwbaar). Ideaal voor een ruime villa op te bouwen of meerdere appartementen (tot en met 15 zou worden toegelaten volgens gemeente Lessines)

Lessines
€280 000

Luxueus appartement met lift gelegen op een exclusieve locatie te Lessines (Gebouwd door de bekende projectontwikkelaar Bplus!!) Met gemeenschappelijk park!!!

Lessines
€280 000

Luxueus appartement met lift gelegen op een exclusieve locatie te Lessines (Gebouwd door de bekende projectontwikkelaar Bplus!!) Met gemeenschappelijk park!!!

Lessines
€200 000

Handelsruimte met loft gelegen centrum Lessines. Ideaal als opbrengsteigendom!!

Lessines
€800 000

INDUSTRIEEL GEBOUW gelegen centrum Lessines. IDEAAL ALS INVESTERING!!! SUPER RENDEMENT!! OMVORMEN NAAR APPARTEMENTEN MOGELIJK MITS VERKRIJGEN VAN VERGUNNING

Ogy
€70 000

Ruim stuk bouwgrond 1684m² . Gelegen op een drukke baan nabij autosnelweg met verbindingen: Brussel - Doornik - Mons - Ath

Bois-de-lessines
€100 000

ZUIDELIJK GEORIENTEERD stuk bouwgrond van 11a 75ca gelegen op een rustige locatie (weinig passage) te Bois-de-Lessines

enkele tevreden klanten (Google reviews)

Een vastgoedmakelaar met verstand van zaken, heeft de juiste waarden. Hij zal er alles voor doen om zijn klanten tevreden te maken & ook te houden. Zeer veel succes met uw verdere carrière !!

Carine Van Den Berghe

Zeer dynamisch en altijd glimlachend, Raymond vouwt zich letterlijk in 4 om zijn klanten te helpen bij het zoeken naar hun droomwoning!

Cécile Ghyssens

De verkoop van een woning binnen de 48 uur top chrono! Bravo en danku meneer Casteels voor uw efficiëntie, de opvolging van het dossier en uw grote menselijke kwaliteiten. Zeker aan te bevelen zonder moderatie!

Christina Verdruye

Raymond is dynamisch, weet waar hij mee bezig is, transparant en is een man van zijn woord. Hij doet er alles toe om de wensen & eisen van zijn klanten te vervullen, zowel die van koper als verkoper. Dankzij hem hebben we de woning gevonden van onze dromen, dit na jarenlang op zoek te zijn geweest. Evenals is hij zeer efficiënt geweest bij de verkoop van onze woning, dit gebeurde op zeer korte tijd! Nogmaals bedankt

Gaëtan Tronche

Goede service en snelle afhandeling

Gino Casières

Raymond is zeer professioneel en erg dynamisch. Hij gaat tot het uiterste voor zijn klanten. Heel erg bedankt Raymond. Aarzel niet om een beroep te doen op zijn diensten !!!

Hugo Cambau

Top makelaar! Komt zijn afspraken na! Niks is hem teveel. Zet hem geen 100% maar 200% in voor zijn klanten! Zoals hem zouden ze allemaal mogen zijn! Raymond, als je zo verder gaat wordt je nog de Burgemeester van Ellezelles.

Jimmy Buffel

Raymond is één van de weinige vastgoedmakelaars die zich aan zijn woord houdt! Ik beveel hem zeker aan!

Marie-Jeanne Dejonckheere

Zeer professioneel. Zeker aan te raden!

Patrick Dufour

Een zeer bekwame , vlotte , toffe , vriendelijke makelaar ! Zeer goed bereikbaar , goede ondernemer , zeer helder en ook een zeer mooie draaiende zaak in de regio Pays de Collines , kent de streek als geen ander! ;) Een echte aanrader ! 100%!!

Paula Porfire

Zeer goede en professionele begeleiding. De makelaar nam zijn tijd om de woning te tonen, waar we gemerkt hebben dat hij het bezoek goed had voorbereid: hij kende de grotere en kleinere aandachtspunten die we als eventuele nieuwe eigenaar diende te weten. Immo Casteels heeft ons bezoek opgevolgd, hij wou graag weten wat we wouden spenderen en nam hiervoor contact met ons op zonder daarbij opdringerig te zijn. Ik kan me voorstellen dat een verkoper deze service ten zeerste weet te waarderen. Duidelijk aan te bevelen

Thomas De Feyter

Zeer goede vastgoedmakelaar! Dynamisch!! Veel geluk toegewenst!!

Xavier Dubois