Zoek uw onroerend goed

€ 0

13 panden gevonden

NIEUW
Lessines
€215 000
Immo Casteels 2
Immo Casteels 1
Immo Casteels 492 m2

INSTAPKLARE WONING MET ZUIDELIJK GERICHTE TUIN EN GARAGE. GELEGEN BUITEN CENTRUM LESSINES. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK K.I. €572

Lessines
€625 000
Immo Casteels 5
Immo Casteels 4
Immo Casteels 10516 m2

** EXCLUSIEVE WONING ** RUIM HERENHUIS MET EXTRA WOONST (momenteel gebruikt als kindercrèche) GELEGEN OP EEN DOMEIN VAN 1HECTARE 5A 16CA!! Geschikt voor paardenliefhebbers, B&B, iemand met zelfstandig activiteit, co-housing project,…

Papignies
€495 000
Immo Casteels 3
Immo Casteels 2
Immo Casteels 2700 m2

UNIEKE FERMETTE MET BIJGEBOUWEN EN WATERMOLEN ‘MOULIN TORDOIR’ GELEGEN AAN DE DENDER OP TOPLOCATIE TE PAPIGNIES (LESSINES)!!

Papignies
€495 000
Immo Casteels 3
Immo Casteels 2
Immo Casteels 2700 m2

UNIEKE FERMETTE MET BIJGEBOUWEN EN WATERMOLEN ‘MOULIN TORDOIR’ GELEGEN AAN DE DENDER OP TOPLOCATIE TE PAPIGNIES (LESSINES)!!

Lessines
€175 000
Immo Casteels 3
Immo Casteels 1
Immo Casteels 460 m2

RUIME WONING MET TUIN GELEGEN CENTRUM LESSINES. De woning is verder af te werken. Klein beschrijf mogelijk K.I. €543!!

Lessines
€95 000
Immo Casteels 4
Immo Casteels 1
Immo Casteels 90 m2

TE RENOVEREN WONING MET VEEL POTENTIEEL GELEGEN CENTRUM LESSINES. Klein beschrijf mogelijk K.I.€738!!

Lessines
€735 000
Immo Casteels 7
Immo Casteels 2
Immo Casteels 6120 m2

LANDELIJKE VILLA IDEAAL VOOR PAARDENLIEFHEBBERS!! VOORZIEN VAN OVERDEKTE PAARDENPISTE, TALLOZE PAARDENBOXEN, 2 POLYVALENTE ZALEN & EEN APPARTEMENT VAN 120M²!!

Lessines
€425 000
Immo Casteels 3000 m2

Industrieel gebouw gelegen op een drukke baan in industriezone op een perceel van 30a te Lessines!! Nabij de autosnelweg!!

Lessines
€650
Immo Casteels 1
Immo Casteels 1
Immo Casteels 69 m2

ZEER MOOI GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET ZUIDELIJKGERICHT TERRAS GELEGEN CENTRUM LESSINES

Lessines
€700
Immo Casteels 2
Immo Casteels 1
Immo Casteels 75 m2

ZEER MOOI NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET AUTOSTAANPLAATS EN AANGENAAM TERRAS GELEGEN CENTRUM LESSINES MET ZICHT OP DE DENDER!!! BESCHIKBAAR IN FEBRUARI 2021 !!

Lessines
€0
Immo Casteels 2495 m2

PRIJS ENKEL OP AANVRAAG. INTERESSANT PROJECTGROND VAN 24A 95CA GELEGEN CENTRUM LESSINES NAAST HET KANAAL!! MOGELIJKHEID MET WERKEN VAN RECHT VAN OPSTAL!!

Lessines
€225 000
Immo Casteels 4
Immo Casteels 2
Immo Casteels 180 m2

Opbrengsteigendom gelegen centrum Lessines bestaande uit 2 logementen en 1 handelsruimte. Totaal huuropbrengsten €1350/maand

Lessines
€325 000
Immo Casteels 5
Immo Casteels 3
Immo Casteels 260 m2

Opbrengsteigendom gelegen centrum Lessines bestaande uit 3 logementen en 1 handelsruimte. Totaal huuropbrengsten €1875/maand

enkele tevreden klanten (Google reviews)

Een vastgoedmakelaar met verstand van zaken, heeft de juiste waarden. Hij zal er alles voor doen om zijn klanten tevreden te maken & ook te houden. Zeer veel succes met uw verdere carrière !!

Carine Van Den Berghe

Zeer dynamisch en altijd glimlachend, Raymond vouwt zich letterlijk in 4 om zijn klanten te helpen bij het zoeken naar hun droomwoning!

Cécile Ghyssens

De verkoop van een woning binnen de 48 uur top chrono! Bravo en danku meneer Casteels voor uw efficiëntie, de opvolging van het dossier en uw grote menselijke kwaliteiten. Zeker aan te bevelen zonder moderatie!

Christina Verdruye

Raymond is dynamisch, weet waar hij mee bezig is, transparant en is een man van zijn woord. Hij doet er alles toe om de wensen & eisen van zijn klanten te vervullen, zowel die van koper als verkoper. Dankzij hem hebben we de woning gevonden van onze dromen, dit na jarenlang op zoek te zijn geweest. Evenals is hij zeer efficiënt geweest bij de verkoop van onze woning, dit gebeurde op zeer korte tijd! Nogmaals bedankt

Gaëtan Tronche

Goede service en snelle afhandeling

Gino Casières

Raymond is zeer professioneel en erg dynamisch. Hij gaat tot het uiterste voor zijn klanten. Heel erg bedankt Raymond. Aarzel niet om een beroep te doen op zijn diensten !!!

Hugo Cambau

Top makelaar! Komt zijn afspraken na! Niks is hem teveel. Zet hem geen 100% maar 200% in voor zijn klanten! Zoals hem zouden ze allemaal mogen zijn! Raymond, als je zo verder gaat wordt je nog de Burgemeester van Ellezelles.

Jimmy Buffel

Raymond is één van de weinige vastgoedmakelaars die zich aan zijn woord houdt! Ik beveel hem zeker aan!

Marie-Jeanne Dejonckheere

Zeer professioneel. Zeker aan te raden!

Patrick Dufour

Een zeer bekwame , vlotte , toffe , vriendelijke makelaar ! Zeer goed bereikbaar , goede ondernemer , zeer helder en ook een zeer mooie draaiende zaak in de regio Pays de Collines , kent de streek als geen ander! ;) Een echte aanrader ! 100%!!

Paula Porfire

Zeer goede en professionele begeleiding. De makelaar nam zijn tijd om de woning te tonen, waar we gemerkt hebben dat hij het bezoek goed had voorbereid: hij kende de grotere en kleinere aandachtspunten die we als eventuele nieuwe eigenaar diende te weten. Immo Casteels heeft ons bezoek opgevolgd, hij wou graag weten wat we wouden spenderen en nam hiervoor contact met ons op zonder daarbij opdringerig te zijn. Ik kan me voorstellen dat een verkoper deze service ten zeerste weet te waarderen. Duidelijk aan te bevelen

Thomas De Feyter

Zeer goede vastgoedmakelaar! Dynamisch!! Veel geluk toegewenst!!

Xavier Dubois