Vind uw thuis

€ 0

22 panden gevonden

NIEUW
Deux-acren
€75 000

RUSTIG GELEGEN STUK BOUWGROND MET ZUIDELIJKE ORIENTATIE te DEUX-ACREN in een doodlopende straat. Totaal oppervlakte 1,4 hectare 26ca!!

NIEUW
Lessines
€50 000

BOUWGROND van 27a 78ca gelegen te LESSINES geschikt voor economische activiteiten (handel, bureau, klein industrie). KUNNEN MEERDERE LOODSEN OP WORDEN GEBOUWD

NIEUW
Lessines
€145 000

PROJECTGROND VAN 53a 65ca GELEGEN TE OGY (tussen FLOBECQ EN LESSINES). Gelegen in woonzone met landelijk karakter (eerste 50m bebouwbaar)

NIEUW
Ogy
€145 000

PROJECTGROND VAN 53a 65ca GELEGEN TE OGY (tussen FLOBECQ EN LESSINES). Gelegen in woonzone met landelijk karakter (eerste 50m bebouwbaar). Ideaal voor een ruime villa op te bouwen of meerdere appartementen (tot en met 15 zou worden toegelaten volgens gemeente Lessines)

NIEUW
Ghoy
€160 000

RUIME WONING MET TUIN EN TERRAS GELEGEN CENTRUM GHOY, gelegen op een perceel van 6a 29ca en een bewoonbare oppervlakte van 241m²!!

NIEUW
Ghoy
€160 000

RUIME WONING MET TUIN EN TERRAS GELEGEN CENTRUM GHOY, gelegen op een perceel van 6a 29ca en een bewoonbare oppervlakte van 241m²!!

NIEUW
Lessines
€295 000

Luxueus appartement met lift gelegen op een exclusieve locatie te Lessines (Gebouwd door de bekende projectontwikkelaar Bplus!!) Met gemeenschappelijk park!!!

NIEUW
Lessines
€295 000

Luxueus appartement met lift gelegen op een exclusieve locatie te Lessines (Gebouwd door de bekende projectontwikkelaar Bplus!!) Met gemeenschappelijk park!!!

Bois-de-lessines
€69 000

LAATSTE STUK BOUWGROND TE KOOP, rustig gelegen te Bois-de-Lessines nabij de natuur. Op 5 minuten van de autosnelweg. Lot1:8a 33ca met een straatbreedte van 20,75m

Lessines
€200 000

Handelsruimte met loft gelegen centrum Lessines. Ideaal als opbrengsteigendom!!

Lessines
€110 000

TOFFE RIJWONING MET GARAGE GELEGEN CENTRUM LESSINES, op 1min van het treinstation, winkels, scholen,… EVENALS MET ZUIDELIJK GEORIËNTEERD TERRAS!!

Lessines
€75 000

WONING MET HANDELSRUIMTE GELEGEN CENTRUM LESSINES OP EEN PLAATS MET VEEL PASSAGE!! Nabij scholen, openbaar vervoer, winkels,… Ideaal voor iemand die een zaak wenst beginnen!!

Lessines
€130 000

AANGENAME GERENOVEERDE WONING met TERRAS gelegen CENTRUM LESSINES!! Volledig vernieuwd, instapklaar!! KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK K.I. €453!!

Lessines
€130 000

AANGENAME GERENOVEERDE WONING met TERRAS gelegen CENTRUM LESSINES!! Volledig vernieuwd, instapklaar!! KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK K.I. €453!

Lessines
€1 000 000

INDUSTRIEEL GEBOUW gelegen centrum Lessines. IDEAAL ALS INVESTERING!!! SUPER RENDEMENT!! OMVORMEN NAAR APPARTEMENTEN MOGELIJK MITS VERKRIJGEN VAN VERGUNNING

Ollignies
€325 000

RUIME VILLA MET ZUIDELIJK GEORIENTEERDE TUIN gelegen te Ollignies (Lessines). Op 2min van de autosnelweg!! Gebouwd in 2000!! Gelegen op een perceel van 14a 34ca!! Met een bewoonbare oppervlakte van 277m²!!

Lessines
€100 000

WONING met TUINTJE gelegen centrum LESSINES op een plaats met veel passage. MOMENTEEL VERHUURD aan €700/maand (exploitatie broodjeszaak). Totaal oppervlakte perceel 5a 10ca!!

Ghoy
€70 000

MOOI STUK BOUWGROND MET PRACHTIG UITZICHT OP DE HEUVELS VAN PAYS DES COLLINES!! Rustig gelegen te Ghoy (naast Vloesberg) in een doodlopende straat

Deux-acren
€65 000

RUSTIG GELEGEN STUK BOUWGROND MET ZUIDELIJKE ORIENTATIE te DEUX-ACREN in een doodlopende straat

Ogy
€70 000

Ruim stuk bouwgrond 1684m² . Gelegen op een drukke baan nabij autosnelweg met verbindingen: Brussel - Doornik - Mons - Ath

Bois-de-lessines
€85 000

Mooi stuk bouwgrond van 8a 47ca gelegen te Bois-de-Lessines, nabij de autosnelweg met verbindingen Brussel-Ath-Doornik. MET WESTELIJKE ORIENTATIE!

Bois-de-lessines
€100 000

ZUIDELIJK GEORIENTEERD stuk bouwgrond van 11a 75ca gelegen op een rustige locatie (weinig passage) te Bois-de-Lessines

enkele tevreden klanten

Een vastgoedmakelaar met verstand van zaken, heeft de juiste waarden. Hij zal er alles voor doen om zijn klanten tevreden te maken & ook te houden. Zeer veel succes met uw verdere carrière !!

Carine Van Den Berghe

Zeer dynamisch en altijd glimlachend, Raymond vouwt zich letterlijk in 4 om zijn klanten te helpen bij het zoeken naar hun droomwoning!

Cécile Ghyssens

De verkoop van een woning binnen de 48 uur top chrono! Bravo en danku meneer Casteels voor uw efficiëntie, de opvolging van het dossier en uw grote menselijke kwaliteiten. Zeker aan te bevelen zonder moderatie!

Christina Verdruye

Raymond is dynamisch, weet waar hij mee bezig is, transparant en is een man van zijn woord. Hij doet er alles toe om de wensen & eisen van zijn klanten te vervullen, zowel die van koper als verkoper. Dankzij hem hebben we de woning gevonden van onze dromen, dit na jarenlang op zoek te zijn geweest. Evenals is hij zeer efficiënt geweest bij de verkoop van onze woning, dit gebeurde op zeer korte tijd! Nogmaals bedankt

Gaëtan Tronche

Goede service en snelle afhandeling

Gino Casières

Raymond is zeer professioneel en erg dynamisch. Hij gaat tot het uiterste voor zijn klanten. Heel erg bedankt Raymond. Aarzel niet om een beroep te doen op zijn diensten !!!

Hugo Cambau

Top makelaar! Komt zijn afspraken na! Niks is hem teveel. Zet hem geen 100% maar 200% in voor zijn klanten! Zoals hem zouden ze allemaal mogen zijn! Raymond, als je zo verder gaat wordt je nog de Burgemeester van Ellezelles.

Jimmy Buffel

Raymond is één van de weinige vastgoedmakelaars die zich aan zijn woord houdt! Ik beveel hem zeker aan!

Marie-Jeanne Dejonckheere

Zeer professioneel. Zeker aan te raden!

Patrick Dufour

Een zeer bekwame , vlotte , toffe , vriendelijke makelaar ! Zeer goed bereikbaar , goede ondernemer , zeer helder en ook een zeer mooie draaiende zaak in de regio Pays de Collines , kent de streek als geen ander! ;) Een echte aanrader ! 100%!!

Paula Porfire

Zeer goede en professionele begeleiding. De makelaar nam zijn tijd om de woning te tonen, waar we gemerkt hebben dat hij het bezoek goed had voorbereid: hij kende de grotere en kleinere aandachtspunten die we als eventuele nieuwe eigenaar diende te weten. Immo Casteels heeft ons bezoek opgevolgd, hij wou graag weten wat we wouden spenderen en nam hiervoor contact met ons op zonder daarbij opdringerig te zijn. Ik kan me voorstellen dat een verkoper deze service ten zeerste weet te waarderen. Duidelijk aan te bevelen

Thomas De Feyter

Zeer goede vastgoedmakelaar! Dynamisch!! Veel geluk toegewenst!!

Xavier Dubois