Vind uw thuis

€ 0

23 panden gevonden

NIEUW
Frasnes-lez-Anvaing
€59 000

MOOI STUK BOUWGROND MET ZUIDELIJKE ORIËNTATIE GELEGEN CENTRUM ST-SAUVEUR (Frasnes-Lez-Anvaing) met een totaal oppervlakte van 8a 80ca

NIEUW
Frasnes-lez-Anvaing
€850 000

2,37hectare grond gelegen in woonzone met landelijk karakter centrum St-Sauveur (Frasnes-Lez-Anvaing). Ideaal voor te verkavelen!! TOPINVESTERING!!

NIEUW
Vloesberg
€950

Goed onderhouden villa met tuin – volledig gelijkvloers – rustig gelegen te Vloesberg. 2min van het centrum

Frasnes-lez-Anvaing
€125 000

UNIEK STUK GROND VAN 16A 54CA GELEGEN IN WOONZONE MET LANDELIJK KARAKTER TE FRASNES-LEZ-ANVAING (nabij het bos) met een oprit van 30m te tellen vanaf straat

Ellezelles
€285 000

AANGENAME VILLA MET MOOIE ZUIDELIJK GERICHTE TUIN, gelegen te LAHAMAIDE (deelgemeente van ELLEZELLES)

Ellezelles
€285 000

AANGENAME VILLA MET MOOIE ZUIDELIJK GERICHTE TUIN, gelegen te LAHAMAIDE (deelgemeente van ELLEZELLES)

Frasnes-lez-Anvaing
€10 000

Landbouwgrond van 19a (1900m²) gelegen te Frasnes-Lez-Anvaing (nabij Rue la Houssière)

Vloesberg
€150 000

RUSTIG GELEGEN BOUWGROND MET PRACHTIG UITZICHT OP DE HEUVELS VAN VLOESBERG!! (Pays des Collines) Totaal oppervlakte perceel 25a 72ca!! Westelijke Oriëntatie!!

Vloesberg
€150 000

RUSTIG GELEGEN BOUWGROND MET PRACHTIG UITZICHT OP DE HEUVELS VAN VLOESBERG!! (Pays des Collines) Totaal oppervlakte perceel 25a 72ca!! Westelijke Oriëntatie!!

Ellezelles
€395 000

PRACHTIGE FERMETTE MET ZUIDELIJKE ORIËNTATIE GELEGEN IN HET MOOIE ELLEZELLES!! Landelijk rieten dak, omringd door bomen, zwemvijver,… “WELCOME TO PARADISE” voor al wie van landelijk houdt!

Vloesberg
€650

Handelsruimte met opslagplaats en x2 garages gelegen centrum Vloesberg. Met parkeergelegenheid. Meteen beschikbaar!

Ellezelles
€175 000

HANDELSPAND MET WONING EN ATELIER GELEGEN OP EEN DRUKKE BAAN TE ELLEZELLES. Toplocatie voor het voeren van commerciële activiteiten!!

Vloesberg
€625

Rijhuis met tuintje en terras gelegen centrum Vloesberg

Vloesberg
€210 000

LANDELIJKE WONING MET UITZICHT GELEGEN TE VLOESBERG (PAYS DES COLLINES). ZUIDELIJKE ORIENTATIE!!

Vloesberg
€210 000

LANDELIJKE WONING MET UITZICHT GELEGEN TE VLOESBERG (PAYS DES COLLINES). ZUIDELIJKE ORIENTATIE!! Vloesberg is een faciliteitengemeente, men spreekt er FR en NL!!

Frasnes-lez-Anvaing
€75 000

TWEE BOUWGRONDEN MET PRACHTIG UITZICHT GELEGEN TE FRASNES-LEZ-ANVAING!! WESTELIJKE ORIENTATIE!! Totaal oppervlakte per terrein +- 11a 50ca!! Met een straatbreedte van 16,5m per perceel!!

Frasnes-lez-Anvaing
€150 000

BOUWGROND MET MINI BOS EN PRACHTIG UITZICHT GELEGEN TE FRASNES-LEZ-ANVAING!! WESTELIJKE ORIENTATIE!! Totaal oppervlakte perceel 22a 92ca!!

Frasnes-lez-Anvaing
€75 000

MOOI STUK BOUWGROND MET PRACHTIG UITZICHT GELEGEN TE FRASNES-LEZ-ANVAING!! Totaal oppervlakte perceel 7a 77ca!! Geschikt voor een open bebouwing

Vloesberg
€260 000

RUIME WONING met WESTELIJKE ORIËNTATIE gelegen te Vloesberg (Pays des Collines), nabij de natuur!! Op enkele minuten van het bos ‘La Houppe’ en net naast de bekende RAVeL!!

Vloesberg
€150 000

RUIME WONING met TUINTJE gelegen te Vloesberg. Momenteel verhuurd. De woning kan worden opgedeeld als 3 volwaardige appartementen!! Verder af te werken!!

Vloesberg
€425 000

TWEE WONINGEN GELEGEN IN HET MOOIE VLOESBERG, naast de bekende wandelweg de ‘RAVeL’. Met aanwezigheid van een bouwgrond! Beide woningen hebben een afzonderlijk huisnummer

Ellezelles
€374 000

Nog te bouwen villa gelegen op toplocatie!! U kan de stijl en details van de woning zelf kiezen, binnen beperkte mate uiteraard!!

Ellezelles
€69 000

Deze bouwgrond, bestemd voor een halfopen bebouwing wordt aangeboden in het prachtige Elzele zonder enig bouwverplichting. WESTELIJKE ORIENTATIE!!

enkele tevreden klanten (Google reviews)

Een vastgoedmakelaar met verstand van zaken, heeft de juiste waarden. Hij zal er alles voor doen om zijn klanten tevreden te maken & ook te houden. Zeer veel succes met uw verdere carrière !!

Carine Van Den Berghe

Zeer dynamisch en altijd glimlachend, Raymond vouwt zich letterlijk in 4 om zijn klanten te helpen bij het zoeken naar hun droomwoning!

Cécile Ghyssens

De verkoop van een woning binnen de 48 uur top chrono! Bravo en danku meneer Casteels voor uw efficiëntie, de opvolging van het dossier en uw grote menselijke kwaliteiten. Zeker aan te bevelen zonder moderatie!

Christina Verdruye

Raymond is dynamisch, weet waar hij mee bezig is, transparant en is een man van zijn woord. Hij doet er alles toe om de wensen & eisen van zijn klanten te vervullen, zowel die van koper als verkoper. Dankzij hem hebben we de woning gevonden van onze dromen, dit na jarenlang op zoek te zijn geweest. Evenals is hij zeer efficiënt geweest bij de verkoop van onze woning, dit gebeurde op zeer korte tijd! Nogmaals bedankt

Gaëtan Tronche

Goede service en snelle afhandeling

Gino Casières

Raymond is zeer professioneel en erg dynamisch. Hij gaat tot het uiterste voor zijn klanten. Heel erg bedankt Raymond. Aarzel niet om een beroep te doen op zijn diensten !!!

Hugo Cambau

Top makelaar! Komt zijn afspraken na! Niks is hem teveel. Zet hem geen 100% maar 200% in voor zijn klanten! Zoals hem zouden ze allemaal mogen zijn! Raymond, als je zo verder gaat wordt je nog de Burgemeester van Ellezelles.

Jimmy Buffel

Raymond is één van de weinige vastgoedmakelaars die zich aan zijn woord houdt! Ik beveel hem zeker aan!

Marie-Jeanne Dejonckheere

Zeer professioneel. Zeker aan te raden!

Patrick Dufour

Een zeer bekwame , vlotte , toffe , vriendelijke makelaar ! Zeer goed bereikbaar , goede ondernemer , zeer helder en ook een zeer mooie draaiende zaak in de regio Pays de Collines , kent de streek als geen ander! ;) Een echte aanrader ! 100%!!

Paula Porfire

Zeer goede en professionele begeleiding. De makelaar nam zijn tijd om de woning te tonen, waar we gemerkt hebben dat hij het bezoek goed had voorbereid: hij kende de grotere en kleinere aandachtspunten die we als eventuele nieuwe eigenaar diende te weten. Immo Casteels heeft ons bezoek opgevolgd, hij wou graag weten wat we wouden spenderen en nam hiervoor contact met ons op zonder daarbij opdringerig te zijn. Ik kan me voorstellen dat een verkoper deze service ten zeerste weet te waarderen. Duidelijk aan te bevelen

Thomas De Feyter

Zeer goede vastgoedmakelaar! Dynamisch!! Veel geluk toegewenst!!

Xavier Dubois